Hamalco

Installateur van centrale verwarming

Hamalco bv is een dynamisch en ambitieus bedrijf op de markt van hernieuwbare energietechnieken, duurzaam energie gebruik, centraleverwarming en sanitair. Het team met uitvalsbasis in As (Limburg), kan zich hierbij beroepen op een jarenlange ervaring. Voor zowel nieuwbouw, renovatie als service is Hamalco bv een betrouwbare partner.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij jou in de buurt

We garanderen u hoogwaardige producten die aan de hoogste rendements- en kwaliteitseisen voldoen en ijveren steeds voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding en maximale klanttevredenheid. Onze stevige en stabiele marktpositie werd opgebouwd dankzij jarenlange ervaring en een groeiende mond-tot-mondreclame. Wij zijn actief in As, Opglabbeek, Meeuwen, Oudsbergen, Genk, Zutendaal, Maasmechelen, Houthalen-Helchteren, Zonhoven, Peer, Bree, Bocholt, Hasselt, Diepenbeek, Bilzen en Lanaken.